• ulu_fanua_01

Fa'afiafiaga Vaa Tarako

端午节美味的粽子特写

O le aso 22 Iuni (aso lima o Me o le kalena faaletausaga o le masina), o le a oʻo mai ai le tatou Dragon Boat Festival.O le a tasi le aso malolo i Rizda Castor.Atonu la e le mafai ona matou tali atu i lau savali i le taimi.

Dragon Boat Festival, lea e lauiloa foi o le Duanyang Festival, Dragon Boat Festival, Double Festival, po o le Double Five Festival, aso i le lima o aso o le kalena faaletausaga faaletausaga, o se tuufaatasiga o tapuaiga, tatalo mo agaga leaga, faamanatuina faafiafiaga ma meaai e tasi. o tausamiga a tagata.O le Dragon Boat Festival na afua mai i le tapuai i le lagi faalenatura ma na tupu mai i le tapuai i tarako i aso anamua.

端午节美味的粽子特写 (2)
9d76200d-09ef-4ac6-96d8-d7a768a499f7

E tusa ai ma tala, Qu Yuan, o se tusisolo o le setete o Chu i le vaitaimi o Taua, na pule i lona ola e ala i le oso i le Vaitafe o Miluo i le aso lima o Me.O lea la i Saina, o le a aai tagata ia Zhongzi e faamanatu ai Qu Yuan.Ae i le itu i saute o Saina, e tasi lava le gaioiga a tagata, o loʻo faia ni tuuga vaʻa tarako e faʻamanatu ai Qu Yuan foi.


Taimi meli: Iuni-20-2023