• ulu_fanua_01

E uiga ia Hannover Messe (2023)

Hanover Messe2

Hanover Industrial Expo o le pito i luga o le lalolagi, o le lalolagi muamua faʻapolofesa ma le tele faʻasalalauga fefaʻatauaʻiga faʻasalalauga e aofia ai le pisinisi. Hanover Industrial Expo na faʻavaeina i le 1947 ma ua faia faʻatasi i le tausaga mo 71 tausaga.

O Hanover Industrial Expo e le gata o loʻo i ai le tele o faʻaaliga faʻaaliga i le lalolagi, ae o loʻo i ai foi le maualuga o mea faʻapitoa.O loʻo amanaʻia o se tasi o tulaga sili ona taua mo le faʻafesoʻotaʻi o le lalolagi atoa mamanu, gaosiga ma gaosiga, tekinolosi talosaga ma fefaʻatauaʻiga faavaomalo. Faʻaaloalogia e pei o le faʻaaliga faʻaalia i le tulaga o fefaʻatauaʻiga tau pisinisi i le lalolagi atoa "," o le faʻaaliga faʻatau pisinisi faʻavaomalo sili ona aʻafia e aofia ai pisinisi. oloa ma tekinolosi"

O le fonotaga a le au tusitala o le 2023 German Hanover Industrial Expo na faia i le Hanover Convention and Exhibition Center i le 15th.O le Hanover Industrial Expo i lenei tausaga o le a taulaʻi i le sailia o fofo tau alamanuia e le tutusa le tau.

E tusa ai ma le sponsor Deutsche Exhibitions, i lalo o le autu o le "suiga alamanuia - fatuina le eseesega", o le Hanover Industrial Expo o lenei tausaga o le a aofia ai autu e lima, e aofia ai le Alamanuia 4.0, atamai faʻapitoa ma aʻoaʻoga masini, pulega malosi, hydrogen ma suauu suauu, ma carbon. gaosiga le faaituau.

Hanover Messe3

I se faatalatalanoaga ma le Xinhua News Agency, Johann Kohler, Taitaifono o le Komiti Faatonu o le Deutsche Exhibitions, fai mai o le Faʻaaliga o lenei tausaga o le a tosina mai ai le 4000 faʻaaliga ma tagata asiasi o le a sili atu ona faʻavaomalo.O Saina sa avea pea ma paaga taua, ma sa fa'aalia e le au fa'aaliga Saina ma tagata asiasi le malosi ma le naunau e auai i le fa'aaliga. O le 2023 Hanover Industrial Expo ua fa'atulaga e faia mai ia Aperila 17 i le 21, ma o Initonesia o le malo fa'aaloalogia i lenei tausaga. .

I le taimi o lenei asiasiga faapisinisi, o le a tatou auai i le Hanover Fair e aoao ai e uiga i le tatalaina o oloa faatekonolosi aupito lata mai o alamanuia o le lalolagi ma le tulaga o le lalolagi mamanu alamanuia, gaosiga ma gaosiga, tekinolosi talosaga, fefaatauaiga faava o malo, ma isi, lea o le a mafai ai a tatou. kamupani e aʻoaʻo atili le poto i se taimi faʻatapulaʻa.

Press-Highlight-Tour i le 31. März 2019, SAP SE, Halle 7, Stand A02
Hanover Messe4

Taimi meli: Feb-17-2023